>.

sestdiena, 2020. gada 1. augusts

Bitcoin pelnīšana

Ir daudz dažādu veidu, kā iegūt BitCoin. Liekas, ka šai valūtai, lai arī daudz kritizētai un lamātai, tomēr paliek arvien nākotne. Un šī nākotne, lai arī pēc cenām, liekas ļoti lēkājoša, tomēr ir. Vienīgais tas, ka par pamatu tai faktiski nav nekādas garantijas. Ja cenas sabrūk, tās sabrūk un īpašnieks paliek miljarda vietā bez nekā.

Pa cik visi lieto kaut kādu pārlūku, interneta, tad ir opcija - pelnīt nedaudz bitcoinus kamēr dators strādā un kamēr mēssērfojam internetā. Alternatīva jau visiem esošajiem pārlūkiem ar iebūvētu bitcoin vācēju, kas apstrādā datus tad, kad mums datora resursus tik daudz nevajag un tos var novirzīt citiem mērķiem. Līdzīgi kā ar SETI (nu tiem, kas izmanto datora, mājas, spēju lai meklētu ārpuszemes civilizācijas, datu apstrāde ir ļoti laikietilpīga, tāpēc lūdz mājas lietotāju palīdzību, nu vismaz agrāk bija šāda opcija).

Tātad, tas no lietoju un atstāju šad tad ieslēgtu arī pa dienu, kamēr pats pie datora neesmu ir šis:


Reģistrācija nav sāpīga un ilga. Tāpat arī ieteiktu izmantot kādu no BitCoin makiem. Man visērtākais nez kāpēc likās Armory. Bet nu tas katram jāizvēlas individuāli.

Nav komentāru: