>.

pirmdiena, 2013. gada 29. jūlijs

Briti un rokusdzelži


Foto: Twitter.com
 
Izrādās, Apvienotās karalistes pilsoņi nemaz nav tik ļoti konservatīvi kā varētu likties. Pierādījums tam, ka viņi tomēr ir ar izdomu apveltīti, nāk no Londonas ugunsdzēsējiem. Tie brīdina cilvēkus, lai izmanto rokusdzelžus savu intīmo fantāziju īstenošanas laikā, uzmanīgāk, jo pēdējā laikā pieaudzis šādu izsaukumu skaits!

Iemesls ir gaužām vienkāršs - cilvēki tā sakot, iestrēgst viņos, netiekot laukā. Kad atslēgas pazaudētas, nelaimīgajam atliek vien zvanīt uz numuru 999, lai cerētu sveikā tikt no tiem vaļā.

Pēdējos trīs gados ir bijuši 79 šādi izsaukumi. Pazaudētas atslēgas, nogurušas rokas, satraukums - viss komplektā.

Interesantākais ir tas, ka rokudzelži vēl esot nieks, salīdzinot ar to, kur cilvēki mēdz iekulties un ko sev nodarīt, cerot dažādot savu dzīvi, seksuālo, protams. Tā esot bijuši arī gadījumi, kad ugunsdzēsēji tikuši saukti palīgā, jo cilvēks, vīrietis, savu lepnumu ievietojis tosterī vai vakumputekļusūcējā.

Bērni, kas iesprūduši klozetpoda vāka caurumā, krēslos un vēl visādas aušības, kas notiek ar cilvēkiem, bērniem, vīriešiem, kas citkārt varētu nenotikt. Ugunsdzēsēji arī norāda, ka katrs izsaukums faktiski var traucēt, jo no šādām lietām varot izvairīties, bet ja brigāde tiks izsaukta, lai atbrīvotu kādu no rokudzelžiem, var gadīties, ka citam cilvēkam, tik tiešām palīdzība vajadzīga daudz vairāk. Tāpēc arī Twitter kontā viņi izteikuši daudz dažādus padomus, kā izvairīties no negadījumiem, cenšoties dažādot savu... dzīvi.

Nav komentāru: