>.

svētdiena, 2013. gada 28. jūlijs

Hobijs vai atkarība?

Foto: Laurents Aigons (no privātā arhīva)

Lidmašīnu entuziasts savu aizraušanos faktiski pārvērtis apsēstībā. Nu varbūt daļēji tikai, tomēr, par to spriest ne mums. Sava dēla guļamistabā viņš izvietojis iekārtas, kādas tieši atrodamas Boeing 737 kabīnē. Rezultāts - bērna guļamistaba izskatās pēc lidmašīnas pilotu kabīnes.

Francijā dzīvojošais 40gadnieks pēdējos piecus gadus vācis šīs detaļas no visas pasaules, visdažādākajos veidos. Viņam palīdzēja domubiedrs, acīmredzot, arī kaislīgs avio fans - Pauls Dupujs. (Jean Paul Dupuy).

Procesā ieguldīti vairāki tūkstoši eiro, neskaitāmas stundas un uzturēšanās izsoļu veikalos (internetā, pārsvarā). Tomēr rezultāts ir iespaidīgs, vēl vairāk, ja ņem vērā to faktu, ka par viens avio institūts ir lūdzis Laurentam, lai tas sniedz lekciju par šo tēmu (savu aizraušanos un spēju konstruēt).

Vienīgais, kas, visticamākais nejūtas īpaši apmierināts ar šo aizraušanos, varētu būt viņa dēls - nav skaidrs, ko bērns domā par šo tēva rotaļļietu un to faktu, ka tā atrodas, praktiski, pa visu viņa guļamistabu.

Nav komentāru: