>.

pirmdiena, 2013. gada 29. jūlijs

Zaglis skurstenī



ASV, Arkanzasa.

Zaglis savas muļķības dēļ iestrēga skurstenī, cenšoties nonākt līdz bagātībām - lombardam, kas atradās nedaudz... zemāk. Mazajā telpā viņam nācās pavadīt aptuveni 10 stundas.

Maikls Veins Keiss Jaunākais (38 gadus vecs) tika atrasts turpat, skurstenī mirklī, kad īpašnieks atvēra veikalu. Protams, aizdomās turamais galīgi nebija priecīgs ieraugot īpašnieku, neskatoties uz to faktu, ka viņš tur pavadījis 10 stundas, bez ūdens, bez pārtikas.

"Es domāju, ka ventilācijā iekļuvis kāds dzīvnieks vai putns, tāpēc devos augšā, uz jumta, lai pārbaudītu. Kad ieraudzīju tur cilvēku (bez krekla), es viņam vaicāju - ko viņš tur dara un kāpēc centies iekļūt ēkā. Uzreiz pēc tam viņš palika agresīvs," lombarda īpašnieks, Misters Ranlijs, pastāstīja vietējais televīzijai.

Šeit jāatgādina, ka skursteņa diametrs bija tikai 10,5 collas plats. Un tas jau gadiem netiek izmantots. Viss dramatiskais pasākums nebeidzās ar zagļa atbrīvošanu, jo viņš vēl centās pretoties likumsargiem, jo tie, reizē ar atbbrīvošanu viņam uzrādīja arī apsūdzības par ielauzšanos un pretošanos arestam.

Oficiālā versija, no zagļa puses - viņš... iekritis skurstenī, nejauši, kamēr pastaigājies.

Nav komentāru: