>.

pirmdiena, 2013. gada 29. aprīlis

Vielas un policija

Amerika, Florida.
Deviņpadsmit gadus jaunais Floridas universitātes students Maikls Silečijs, sestdien atzinās, ka lietojis LSD. Piedevām, pēc policijas ierašanās viņš tiem lūdza, lai tie ir žēlīgi un nenogriež viņa vīrišķo lepnumu. Pēc kāda laika, viņš mainīja savas domas, lūdzot policistiem tomēr nogriezt visu vīrišķo mantību.

Par to ziņo laikraksts Gainesville Sun.

Varas iestādes tika izsauktas uz Gainesvillas dzīvokļu kompleksu aptuveni 1:25 no rīta (AM). Tas tika darīts atsaucoties uz paziņojumu par dīvainu, pat aizdomīga izskata personu. Policisti paziņoja, ka pamanījusi Selečiju, kura uzdevība bijusi visai dīvaina. Kad viņš ieraudzījis policiju, sācis izģērbties.

Ja var ticēt policijas ziņojumam, tad neadekvātais jaunietis policijai teicis, ka viņš esot "pats Dievs".

Lūgums neaiztikt vīrišķo lepnumu pēķšņi mainījās, prasot tomēr palīdzēt no tā tikt vaļā, pēc kā sekoja atzīšanās, ka tikušas lietotas LSD vielas. Tomēr, policija nespēja noteikt, vai tā bija patiesība vai nē.

Policija centās pierunāt viņu apģērbties, tomēr bez panākumiem. Tā vietā Selečija iedunkāja policistam pa galvu. Uzreiz sekoja pretdarbība no varas pārstāvju puses: tika izmantots steks... sešas reizes, taču tas pilnīgi neko nemainīja. Neadekvātais turpināja lustēties!

Viņu nogādāja slimnīcā, kurš viņs pavadīja nākamās trīs dienas. Neskatoties uz to, ka slimnīcas darbinieki centās viņam palīdzēt, vienam no viņiem viņš tomēr uzspļāva.

Pēc iznākšanas no slimnīcas viņu nogādāja cietumā. Viņam tika izvirzītas apsūdzības par pretošanos policijai, uzbrukumu policistam un medicīnas darbinieka aizskaršanu.

Nav komentāru: