>.

sestdiena, 2011. gada 28. maijs

Skype problēmas


Skype administrācija savā oficiālajā paziņojumā izteikusi iespēju par to, kā lietotāji paši var salabot servisa darbību. Pavisam nesen kompānija saņēma daudz sūdzību par servisa darbības kvalitāti.

Publicētā instrukcija skar Windows OS lietotājus. Tur teikts: aizvērt programmu Skype, pārliecināties, ka tiek parādīti slēptie faili, nospiest pogu „Start” un izvēlēties Izpildīt (jeb Run). Tad jāievada komanda %appdata%\skype un jānospiež „OK”. Kad atvērsies mape (folderis), tajā vajag atrast failu shared.xml un to izdzēst. Kolīdz nākošo reizi tiks palaists Skype, programma pati no jauna izveidos šo failu.

Mac OS X lietotājiem vajag atvērt lietotāja folderi, pēc tam atvērt Bibliotēkas, Application Support un tad Skype. Folderī Skype (mapītē Skype) arī jāatrod fails shared.xml un tas jāizdzēš.

Kompānijas oficiālajā ziņojumā šādu iespēju, remonta iespēju, viens otram ieteikuši blogeri globālajā tīmeklī. Skype problēmas sākās 26. maijā, aptuveni 14:00 pēc Latvijas laika. Daudzus lietotājus vienkārši izmeta no programmas. Pēc tam, mēģinot ieiet programmā, tika ziņots par kļūdām, kas liedza pieeju ieiet programmā vispār.

Nav komentāru: