>.

sestdiena, 2011. gada 28. maijs

PlayStation 4!


Kompānija Sony nu jau oficiāli paziņoja, ka sākusi darbu pie nākošās paaudzes PlayStation konsoles. Par to informē lapa Eurogamer.

Tajā pat laikā šī gada martā Sony Computer vadītājs Kazs Hirai paziņoja, ka ceturtās paaudzes PlayStation (PlayStation 4) pašlaik netiek plānota. Toreiz viņš ziņoja, ka Sony ieguldīja 10 gadus tam, lai izveidotu PlayStation 3. Tas esot daudz, ja salīdzina to, cik laika veltīts PSONE un PS2 izveidei.

Arī konkurenti nesnauž un jau arī nākuši klajā ar dažādām ziņām par to, ka tiks izstrādātas nākamās paaudzes konsoles. Nintendo oficiāli paziņojis par to, ka jau konferences E3 laikā, kas notiks 2011. gada 7. jūnijā, demonstrēs šo to interesantu šai sakarā. Pašlaik tā tiek saukta ar kodēto nosaukumu Project Cafe. Zināms jau arī tas, ka pārdošanā to laidīs jau 2012. gada sākumā.

Tīmeklī ir bijušas ziņas arī par to, ka Microsoft jau izveidojis nākamo Xbox prototipu un nodevusi to izmēģinājumiem saviem svarīgākajiem partneriem un testētājiem. Arī vakances Microsoft korporācijā tika piedāvātas tieši šīs lietas sakarā – tika meklēti galvenie dizaineri un inženieri. Viņu darbs būšot saistīts tieši ar Xbox izstrādi, acīmredzot, nākamās paaudzes.

Nav komentāru: