>.

otrdiena, 2011. gada 15. marts

IPad salauž kājas pirkstu


foto: Interfax

Kādas tikai nejaušības nenotiek dzīvē. Redz, Krievijas sinhronās peldēšanas trīskārtējai čempionei Marijai Kiseļevai, uz kājas uzkrita IPad`s un salauza vienu no kājas pirkstiem.

Šis incidents notika sestdienā, 12. martā. Tomēr, pēc medicīniskās palīdzības viņa vērsās tikai nākamajā dienā. Viņa apmeklējusi vienu no privātajām klīnikām, kas atrodas Maskavas austrumu daļā. Tur arī nākusi klajā ar paziņojumu, kā noticis incidents, un kurš ir... vaininieks.

Atgādināšu, ka ar sinhrono peldēšanu Marija sāka nodarboties 20. gadsimta 80to gadu beigās. Savas karjeras laikā, esot Krievijas komandas sastāvā, viņa trīsreiz uzvarējusi Olimpiskajās spēlēs (zelta medaļas), deviņas reizes kļuvusi par Eiropas čempioni un trīs reizes uzvarējusi pasaules meistarsacīkstēs. Sākoties 21. gadsimtam viņa nomainīja profesiju un kļuva par televīzijas seju. Vairākus gadus viņa vadīja šovu - "Слабое звено", kurš tika raidīts Pirmajā Kanālā. 2010. gadā viņu iekļāva ASV goda zālē. 2011. gadā viņa oficiāli paziņoja, ka beidz savu sportistes karjeru.

Nav komentāru: