>.

otrdiena, 2011. gada 15. marts

Mēģina nozagt aligatoru


foto: UPI
Divus amerikāņu studentus arestējuši par mēģinājumu nozagt aligatoru, kurš dzīvojis nelielā ūdenkrātuvē pie kāda restorāna Destinas pilsētā, Floridas štatā.

Incidents noticis pāris dienas iepriekš, kad studenti ieradās Floridā, kopā ar draugiem, atpūsties. Brīvdienu izbaudīšana beidzās - interesanti.

Viens no restorāna apkalpes locekļiem pastāstīja, ka redzējis, kā divi no studentiem, viens uz otra kliedz, bet pēc tam ievērojis, kā viņi mēģinājuši izmānīt aligatorus no ūdenskrātuves. Izrādījās, ka studenti, Patriks Traiss un Čārlzs Listons, mēģināja izvilināt aligatorus no ūdens, izmantojot virves, kuru galā bija piesieti gaļas gabali.

Beigu beigās, šī zādzība tomēr neizdevās. Viņus arestēja pie restorāna ieradušies policisti. Sarunā ar varas iestādēm, Traiss atzinās, ka tiešām vēlējies nozagt/nolaupīt aligatoru. To viņš plānojis jau agrāk. Aizturēto studentu draugs paziņoja, ka patiesībā, viņi nemaz nevēlējās nozagt dzīvnieku, tikai vienkārši vēlējās nomedīt to.

Lai nu kāds bija patiesais mērķis, rezultāts ir viens - abi studenti tika aizturēti. Viņiem izvirzītas apsūdzības par ielauzšanos un par zādzības mēģinājumu.

Pašlaik nav arī zināms, kad viņu lietu sāks izskatīt tiesnesis. Zināms vien tas, ka katra aligatora, kas tiek turēti restorānam piederošajā ūdenskrātuvē, vērtība ir 400 dolāru.

Nav komentāru: