>.

ceturtdiena, 2021. gada 7. janvāris

Bitkoin pelnīšana neko neieguldot

 



Sveiciens visiem tiem, kas lasa. 

Trīs vai četrus mēnešus atpakaļ sāku lietot bitkoin mining programmu, un gala rezultāts arvien priecē. Nu jau ienākums ir 518 dolāri. Piedevām, pa cik BTC aug vērtībā, tas tikai paaugstinās. Kopējais ko esmu ievācis - 0.0132 BTC. 

Labums kāds - nevajag ieguldīt neko. Tikai kamēr dators strādā, izmantot programmu, web browseri, kuru var lietot tāpat kā Internet Explorer vai Chrome vai Safari. Tas arī vāks BTC un galu galā, varēs tos izņemt, un ja kas, arī pārskaitīt uz savu bankas kontu. Tas gan ir cits process, kas aizņem nedaudz vairāk laika, jo vajag maciņu uztaisīt, tad vēl arī sūtīt dokumentu kopijas, lai autorizētos un būtu drošs lietotājs, tad tikai tiek atvērts ceļš uz šo opciju. Bet pa cik BTC cenā nekrītas, tad nekādu zaudējumu reāli nav.

Nevajag skatīties apnicīgas reklāmas vai reģistrēties sazin kur un kā. Tikai turēt ieslēgtu datoru un šo web pārlūku. Brīvajā laikā programma izmanto datora pieejamos resursus lai vāktu un apstrādātu BTC hašus un transakcijas. Jo jaudīgāks dators, jo ātrāk viss notiek. 

Kas netic, var droši atstāt komentāru ar jautājumiem. Tiem, kas vēlas pievienoties - links zemāk.

Spiežam šeit (pelnīšanas lapa)


Nav komentāru: