>.

ceturtdiena, 2016. gada 25. februāris

Nelegālais bizness ziedo marihuānas legalizētājiem

foto: zenfs.com

Pasaules "Tumšais tīkls" (Dark Web) paliek labsirdīgs un cēls, bet ne tik ļoti, kā to varētu domāt. Kāds marihuānas tirgotājs paziņoja, ka daļu no saviem ienākumiem ziedos organizācijai, kas cīnās par marihuānas legalizāciju. Organizācija, kas saņems šo naudu - NORML. Un dīvaini ir nedaudz arī tas, ka organizācijas pārstāvis izteicās, ka "viņi būs priecīgi pieņemt šos ziedojumus un izmantot tos mērķu sasniegšanai". Khmm,,,koa? Un tas viss neskatoties uz riskiem, kas pastāv (tādi arī ir, protams), saņemot šo naudu no nelegālas naudas ieguves.

Tirgotājam internetā ir iesauka "Canna-Juice", un savā Reddit profilā viņš paziņoja, ka visi pirkumi, kas tiks izdarīti pie viņa pēc 2016. gada maija, nesīs labumu arī NORML organizācijai. No katra pirkuma 5 dolāri tiks ziedoti šai organizācijai (NORML saīsinājums ir no vārdiem National Organization to Reform Marijuana Laws jeb latviski - Nacionālā Organizācija Marihuānas Likumu Reformai).

Šeit ir viena maza nianse, kas man tomēr liek aizdomāties, ka tas nesanāks tik labi, kā iecerēts, jo, oficiāli NORML pieņem ziedojumus tikai izmantojot PayPal vai arī kredītkartes. Tomēr, viņi izteikušies, ka pieņems jebkādus ziedojumus, lai arī kā tie tiem nodoti, un šo naudu viņi jau nodēvējuši par "gandžas-biznesu", bet neskatoties uz draudiem nonākt pretrunā ar likumu, nauda viņu mērķiem tomēr ir vajadzīga. Tātad, iekāre sasniegt un iegūt, tomēr ir lielāka par reālu cietumsodu.

Ja skatās vēsturē, tad organizācija jau ir saņēmusi ziedojumus no pagrīdes darboņiem: 1976. gadā viņiem kāda pagrīdes tirgotāju grupa (vai arī viens cilvēks, nav īsti zināms) atstāja dāvanu - 20 dolāru banknošu čupiņu, kura kopumā bija 10 000 asv dolāru vērta.

Viss tas tiekot darīts cēla mērķa vārda - ļaut izmantot dabas produktu, kas arī rada halucinācijas, ģenētiskas mutācijas un sazin vēl ko. Interesanta ir arī viņu nostāja saistībā ar alkoholu un citiem legāliem produktiem, par kuriem tiek iekasēts liels nodoklis - marihuāna esot pielīdzināma tiem un būtu jāiekļauj to starpā.

KOA?

1 komentārs:

Anonīms teica...

vispirms uzzini,kas ir marihuāna,un tad raksti par halucinājiām,kuras nav!alkaho0ls 3x specigaks pec iedarbības,taws vien liecina to,ka valsts pelna uz atkarīgajiem no alkahola,marihuānu,var jebrkura laika atmest,nav problemu,nekad slikti nav bijis.