>.

pirmdiena, 2013. gada 17. jūnijs

Bildinājuma maģija

Foto vietne: 1ms.net

Precības, kāzas, maģija, kleita, bildinājums, viesības - viss ir patīkami, tikai lai tas notiktu, jāsatiek cilvēks, ar kuru to visu vēlētos darīt, kā arī vīriešu kārtas pārstāvim (vislabākais gan), jābildina sava otra puse. Kā katrs to dara, paliek individuālā ziņā, taču nu ir vēl viens veids - aizvest meiteni uz ātrās ēdināšanas restorānu un gredzenu ievietot burgera augšdaļā!

Te gan jāsaka, ka burgeris bija ar vistas gaļu, un abi mīlnieki tos tiek tiešām dievina. Tieši tāpēc arī Deniss izvēlējās savu mīļoto Ann bildināt šadā īpatnējā veidā! Lieki teikt, ka abi viens otru mīl!

Vai meitene piekrita? Jā, un pat izteica komentāru, ka bildinājums esot bijis ļoti... romantisks. Savā FaceBook lapā viņa arī iemūžinājusi šo burgeri un mirkli kā tādu!

Interesanti, kādi vēl intriģējoši un ne tik ierasti, pārsteidzoši bildinājumi vispār pasaulē ir! Laikam robežas šajā jomā arvien tiek pārceltas, jeb tādu vispār nav, un robeža ir tikai individuāla pāra vēsture, mīlas gaitas  un cilvēka iztēles limits!


Nav komentāru: