>.

svētdiena, 2013. gada 5. maijs

Studijas un krokodils


Par studentiem ir dzirdēti visā nostāsti - cik tie centīgi vai cik slinki. Šoreiz par centību, kas iegāž pašu censoni. Kādam Tulsas (ASV) štata studentam nu nāksies tikt galā ar nepatikšanām, ko tam sagādājusi vēlme izmantot krokodilu savā prezentācijā.

Oklahomas policija, pārmeklējot 21 gadus vecā studenta Šeina Allena džipu tajā atrada aligatoru, kas samērā mierīgi uzvedās krātiņā uz auto aizmugurējiem sēdekļiem. Visu saasina fakts, ka pats students nebija pie samaņas pēc marihuānas un recepšu medikamentu lietošanas.

Pēc varas pārstāvju teiktā, četras ar pus pēdas lielais aligators tiks nodots attiecīgiem dienestiem, lai tie izvērtē, ko ar to darīt tālāk.

Uz jautājumu - kur viņš dabūjis šo dzīvnieku, Allens teica, ka aizņēmies to no drauga. Universitātes pārstāvji domā, ka tas darīts tāpēc, lai dzīvnieku izmantotu prezentācijā.

Studentam nu draud nepatikšanas, jo viņam nebija atļaujas turēt šo dzīvnieku. Tas viss vēl papildināts tiek ar ķibelēm par to, ka lietota marihuāna un recepšu medikamenti (kopā).

Nav komentāru: