>.

piektdiena, 2013. gada 31. maijs

Dzīvība uz Marsa?

Foto un ziņas vietne

Sarkanās planētas Marsa sakarā pasaulē ir radušās ne mazums teoriju, ideju un vēl vairāk - sazvērestības teoriju. Daudzas no tām uzskatāmi uzsver - dzīvība uz sarkanās planētas ir bijusi un ir vēl arvien. Tomēr, visi šie fakti tiekot rūpīgi slēpti un vaininieks visā slepenības plīvurā ir tieši NASA.

Nesen kāds blogeris piedāvāja vēl vienu teoriju - NASA it kā cenšoties uz sarkanās planētas izvietot dzīvās radības, tuksnesī mītošas būtnes (ķirzakas, skorpionus?). Viss tāpēc, lai kaut kādā veidā pētītu vides ietekmi uz tiem un vēl daudz dažādu eksperimentu rezultātā radītu vidi, kas vēlāk būtu labvēlīga cilvēkveidīgajiem!

Kā tie tur nokļuva? Ar pēdējo zondi, kas uz sarkanās planētas nolaidās pagājušā gada augustā un kopš tā laika nodarbojas ar apkārtējās vides pētījumiem un arī veic izpēti, lai noskaidrotu, vai uz tās pašlaik ir kāda mikrobaktēriju dzīvība, vai tā bijusi agrāk un arī visas vēl citas dzīvības iemetņa detaļas!

Fakts ir interesants, taču dažkārt liekas, ka tik tiešām pārāk... fascinējošs. Tomēr, kas to lai zin! No pasaules tiek slēpti daudzi fakti un idejas, kas vēlāk tikai parādās gaismā un tiek iztulkoti, ka tas tika darīts jau sen! Iespējams, piedzīvosim kādreiz dienu, kad vēstures lapas, kas pašlaik ir slēptas saistībā ar Marsu, kļūs publiskas! Līdz tam, ticam vai nē, bet cilvēku domas turpina attīstīties!

Nav komentāru: