>.

pirmdiena, 2012. gada 10. decembris

Snapseed Android 4.0

foto: androidguys.com




Laba ziņa tiem, kas izmanto mobilo aplikāciju Snapseed. Tagad ir pieejama arī Android versija šai daudzsološajai aplikācijai. Protams, pagaidām tā vēl ir bezmaksas, un iegūt to var caur Google Plau veikalu.

Snapseed tiek uzskatīta par vienu no vislabāk aprīkotajām aplikācijām foto pārveidei uz mobilā telefona. Foto apgraizīšana, horizonta labošana, asums maiņa, krāsu korekcija un tamlīdzīgi. Mazs Photoshop telefonā.

Android versija ir 24 megabaitus liela un to var uzstādīt visās mobilajās ierīcēs, kurās ir Android 4.0 vai augstāka OS.

Patīkami, jo agrāk šī aplikācija bija pieejama telefonos, kas darbojas tikai uz iOS platformas. 2011. gadā Apple atzina to par „Gada aplikāciju” priekš iPad. Tie, kas savulaik to iegādājās, atceras, ka priekš iOS tā maksāja 4,99 ASV dolārus, bet kopš iznākusi ir Android versija, arī priekš iOS tā ir bezmaksas.

Šo aplikāciju izstādājusi kompānija NIK Software, kuru Google iegādājās 2012. gadā. Uzņēmums pazīstams ar to, ka izlaidis ļoti daudz spraudņus (plug ins) slavenajam Photoshop redaktoram uz datora.


Nav komentāru: