>.

pirmdiena, 2012. gada 10. decembris

Džonija Depa Dona Kihota stāsts

foto: biography.com



Disneja studija noslēgusi līgumu ar Džonijam Depam piederošo Infinitum Nihil kompāniju, par tās nākošo projektu – filmu par mūsdienīgu Donu Kihotu.

Deps jau agrāk ir licis saprast, ka viņam šis varonis liekas ļoti saistošs. Klīda baumas, ka Deps filmēsies Terija Gilliama filmā par Donu Kihotu, tomēr šis projekts tā arī netika realizēts. Tagad pie darba ķēries pats Deps ar savu filmu studiju. Pašlaik gan visas detaļas par šo filmu nav zināmas, bet fakts, ka tāda tiks radīta ir skaidrs.

Zināms vēl tas, ka Deps šajā filmā figurēs kā producents. Tas, vai viņš filmēsies vai nē – arī nav skaidrs. Viens no filmas sižeta scenāristiem tiek solīts Stīvs Pinks, kurš ir režisors komēdijai „Hot Tub Time Machine”. Filma videonomās nonāca 2010. gadā.

Pats Džonijs Deps pašlaik filmējas filmā „Vientuļais reindžers” (The Lone Ranger). Tā uz ekrāniem parādīsies 2013. gada vasarā. 2011. gada februārī Gors Verbinskijs izteicās, ka šī filma būs sava veida atstāsts par Donu Kihotu, viņa dzīvi, kā to savām acīm redzēja Sančo Pansa.

Redzēsim, gaidīsim un tad izteiksim vērtējumu!


Nav komentāru: