>.

ceturtdiena, 2012. gada 22. marts

Photoshop CS6 beta versija bez maksas


Adobe Systems izlaidusi grafiskā redaktora Photoshop CS6 beta versiju. Fantastiski!!! Kur iegūt? Protams, pašā Adobe mājaslapā. Pieejamas versijas gan priekš Mac OS X, gan arī vecā labā Windows. Kā vairums beta versiju, arī šī ir bezmaksas. Vismaz pašlaik.
Par konkrētiem datumiem kompānija arī, protams, neko nesaka, vien mīklaini nosaka, ka pilnā versija iznāks... „gada pirmajā pusē”.
Programma pašlaik, standarta versijā, ir pieejama tumšākos toņos (lietotāja interfeiss), bet tiem, kam patīk vecais, pelēkais to droši var ieslēgt atpakaļ iestatījumos.
Kas jauns? Standarta aprīkojumā, ja tā var izteikties, pieejamas tādas lietas kā Adaptive Wide Angle, Content-Aware Move un Blur Gallery.
Šajā versijā, standarta versijā pieejamas arī nesliktas video pārveidošanas iespējas.
Cenas? Cenas.... tādas pašas kā iepriekšējais versijai – CS5, kas iznāca 2010. gadā – 699 dolāri. Paplašinātā versija (extended) maksās nedaudz vairāk – 999 dolāri (maģiskais un psiholoģiskais cipars).
Tiem, kam programma nav vajadzīga visu laiku, ir iespēja arī izīrēt programmu, kādu no Creative Suite pakas, kurā nāk Photoshop iekļauts. Īre maksās 50 dolārus mēnesī. Lētāk, bet tās pašas iespējas, un – legāli!

Nav komentāru: