>.

svētdiena, 2011. gada 13. marts

Melam Gibsonam trīs gadi nosacīta soda


foto: collider.com

Holivudas aktierim Melam Gibsonam piespriests trīs gadus ilgs nosacīts cietumsods par... savas bijušās draudzenes piekaušanu. Viņa bijusī draudzene ir krieviete pēc tautības, Oksana Grigorjeva. Šādi incidenti ir bieži, bet... vai tie tiek izmantoti kā reitingu cēlājio vai grāvēji, grūti teikt. Katrā ziņā, teikts taču ir viens - jebkura bezmaksas reklāma ir un paliek reklāma. :)

Papildus sodam, trīs gadi nosacīti, viņš ieguva vēl kādu bonusu - 16 stundas publiskā darba, kas jāpilda kontaktējoties ar bērniem. Bērnu aprūpes grupa, ja tā var izteikties. Un vēl - veselu gadu viņam būs jādodas uz kursiem, kur apmāca, kā tad tikt galā ar vardarbību mājas apstākļos. Naudas sods, kas šajā sakarā viņam piespriests, gan ir niecīgs - 400 dolāru.

Visa jezga sākās pēc tam, kad viņa bijusī draudzene, jau pieminētā Oksana, pasūdzējās par viņa uzvedību. Pēc viņas teiktā, Gibsons 2010. gada janvārī ieradies pie viņas mājās, lai apciemotu savu meitu - Lūsiju. Tikšanās laikā Oksana un Mels sastrīdējušies, kā rezultātā Gibsons viņai iesitis. Sitiena rezultātā bijusī draudzene zaudēja vienu no priekšējiem zobiem.

Bijusī draudzene gāja vēl tālāk - izvietoja internetā audio ierakstu, kurā dzirdami aizvainojoši kliedzieni no Gibsona puses.

Gibsona atbilde uz to bija: ar šo audio ierakstu Oksana cenšas viņu šantažēt un izspiest no viņa naudu.

Lai nu kā bija, prokuratūra atteicās izvirzīt apsūdzības pret Oksanu par izspiešanu.

Nav komentāru: