>.

svētdiena, 2011. gada 13. marts

82 Džūlijas Robertsas uz ķermeņa


Avīžu tirgotājs no Meksikas - Miliženko Parserias Bukovics - ir liels Džūlijas Robertsas fans. Ļoti liels, iespējams, vislielākais pasaulē. KAs tā liek domāt? Tas fakts, ka viņš uz sava ķermeņa izveidojis, uztetovējis, 82 tetovējumus, kas attēlo Džūlijas Robertsas tēlu no filmas, kurā aktrise tēlo Erinu Brokoviču (filma tā arī saucas - Erin Brockovich).

Pēc paša tetovējumu īpašnieka vārdiem, veidot tetovējumus viņš sāka pēc tam, kad bija noskatījies šo filmu. Nav gan zināms, kurā gadā tas noticis (kad viņš redzējis filmu).

Kas skar nākotnes aprises, tad uzņēmīgais fans ir apņēmies tetovēt vēl - esot rezervēta vieta uz muguras, krūtīm un rokām. Un tie arī būs Džūlijas Robertsas apveidi.

Viņš jau tuvākajā laikā, kolīdz būs sakrājis pietiekami daudz naudas, dosies uiz salonu, lai atkal iegūtu jaunu Robertsas tetovējumu uz sava ķermeņa.

Kas saistās ar šo filmu, tad tā iznāca 2000. gadā. Džūlija Robertsa tika nominēta par šo lomu "Oskaram" kā labākā aktrise. Filma vēl tika nominēta arī tādās kategorijās kā "labākā filma", "labākais režisors" un "labākais oriģinālscenārijs".

Nav komentāru: