>.

ceturtdiena, 2017. gada 27. aprīlis

Stjuartes bikini

foto: elitereaders.com

Stjuartes + bikini - izklausās neticami, bet ne nereāli. Izrādās, ir kompānijas kas cenšas piecēt savus klientus ne tikai ar to, ka nogādās kur vajag, bet arī vēl ar vizuālu odziņu lidojuma laikā. Vjetnamas privātā aviokompānija VietJet stjuartes ieģērba bikini (piedevām sarkanos un dzeltenos) to pirmajā lidojumā uz pludmales kūrortu. Diez cik patīkami pārsteigti bija vīrieši lidojuma sākumā, laikā, beigās! Heh.

Viss tas, cik nu var saprast, ir tikai promo kampaņa jeb reklāmas triks. Kompānija ar šādiem netradicionāliem izgājieniem, kas ir pilnīgi ārpus ierastā un pelēkā, pēdējos gados ieguvusi ļoti lielu popularitāti. Piedevām, kas vēl svarīgi - pasažieri varēja iegādāties kalendāru, kur meičas redzamas tajos pat bikini.

Vēl šeit var pieminēt faktu ka kompānijas īpašniece ir sieviete - Nguyen Thi Phuong Thao (grūts vārds pat uzrakstīt), un viņa ir pirmā Dienvidaustrumāzijas miljardiere-sieviete. Viņa Forbes tabulā ierindota 46. pozīcijā. Neslikti. Panākumus viņa guvusi tieši vairāk ar to, ka piedāvā nestandarta reklāmas kampaņas, idejas un to realizāciju, kas vainagojas ar panākumiem.

Sarkans un dzeltens...bikini...lidošana...pludmale... eh, laba ideja un īstenojums. Vajag biļetes pasūtīt!


1 komentārs:

Anonīms teica...

Airbaltic arii plaano