>.

ceturtdiena, 2016. gada 25. februāris

Noķert veiksmi aiz astes!

Veiksme vai dzīves un apstākļu sagadīšanās - kas ir ticamāks. Veiksme, vismaz optimistiskāk liekas. Pasaulē ir daudz veiksmīgu cilvēku, vieniem veicas biznesā, citiem sadzīvē, citiem vēl kaut kādās jomās, bet šoreiz par to, kā cilvēkam noveicas ikdienā, gan labā ziņā, gan sliktā, bet beidzas viss uz pozitīvas nots!

Bils Morgans (Bill Morgan).


Cilvēks no Austrālijas, kura viena dzīves posms ir visnotaļ aizraujošs.

Viņš pēc profesijas ir (tolaik bija) tālbraucējs. Viss aizsākas ar to, ka darba laikā viņš gandrīz iet bojā autoavārijā. Viņam paliek slikti ar sirdi. Mediķi pārbauda viņa sirdi un Bilam sākas alerģiska reakcija (visticamākais, uz zālēm), kas izsauc spēcīgu sirdstrieku. Viņš klīniski ir miris 14 minūtes. Ārstiem izdodas viņu atdzīvināt, bet… viņš ieslīgst komā uz nākamajām 12 dienām. Ārsti iesaka atslēgt viņu no dzīvības uzturēšanas aparātiem. Šādu ieteikumu radinieki saņem divreiz.

Visiem par pārsteigumu viņš atmostas no komas bez jebkādām blakusparādībām (parasti smadzeņu darbībai ir sarežģījumi). Pēc atlabšanas 37 gadus (tolaik) vecais vīrietis iegūst daudz labāk apmaksātu darbu. Ilgi negaidot liktens pavērsienus, viņš izsaka bildinājumu savai ilggadējai draudzenei - Lizai. Liza piekrīt. Nedēļu vēlāk viņš iegādājas loterijas biļeti (nokasi un vinnē) vietējā veikaliņā. Nokasot loterijas biļeti izrādās - viņš laimējis pilnīgu jaunu auto.

Vietējā ziņu kompānija ir tik ļoti ieinteresēta par viņa veiksmi, ka nosūta komandu, lai tā nointervētu veiksminieku par to, kā viņš noķēris veiksmi aiz astes. Ziņu dienesta komanda nolemj, ka būtu interesanti, ja sižeta laikā viņš arīdzan nokasītu loterijas biļeti. Domāts, darīts! Bils iegādājas loterijas biļeti, kuras aizklātos laukus nokasa tieši kameru priekšā…. un…. izrādās viņš ir laimējis 250 000 dolāru. Protams, šāds pavērsiens viņam gandrīz atkal izsauc sirdstrieku. Bet tomēr, viss beidzas laimīgi.

Veiksme vai sagadīšanās! Noteikti veiksme, jo katram reiz gadās šāda iespēja, ja vien tai sanāk pietuvoties!

Nav komentāru: