>.

svētdiena, 2014. gada 23. marts

Miljardieru bērnu mantojums


foto: wikipedia.org

Šoreiz īsi un konrkēti!
 
Bils un Melinda Geitsi, kā izrādās, neatstās saviem bērniem mantojumā miljardus. Viņi, jāsaka, diezgan maz vispār publiski apspriež savus bērnus, neskatoties uz to, ka to viņiem ir trīs – divas meitas un dēls.

Bērniem esot nodrošināta laba izglītība, bet par personīgo finansiālo labsajūtu dzīvē tiem būšot jārūpējas pašiem. Vecāku miljardi ies secen, jo naudas lielākā daļa ir ieguldīta viņu ģimenes fondā.

Bils Geitss intervijā uzsvēra, ka „esot svarīgi, lai bērni (viņa) apzinās, ka tas ko viņi dara svarīgi un tam ir kāda nozīme nākotnē.”

Viņi esot nonākuši pie šāda slēdziena jau sen – pirms vēl apprecējušies. Uz šādu soli – bērnu patstāvību, viņus iedvesmojis kāds raksts, kurā Varrens Bafets šādi pat darījis ar savām atvasēm. Līdz ar to vēlāk viņi sākuši ticēt tam, ka dodot bērniem daudz naudas beigu beigās no tā nekas labs nesanāk. Ir svarīgi, lai bērns pats iegūst un apzinās to, ko viņš ieguvis.

Nauda esot tam, lai nevis to taupītu, krātu, bet lai ko darītu (rīkotos ar to).

Tik tiešām, īsteni anti-Hiltones tipa vecāki, kuru bērni, visticamākais, būs tik tiešām, lai arī izauguši pasaules bagātāko vecāku aprūpē, tomēr dzīvē izdarīs daudz ko nozīmīgāku par, teiksim, Parisu Hiltoni. :)

Nav komentāru: