>.

otrdiena, 2014. gada 18. marts

Kikī - poltergeists!

foto: wikipedia.org



Tas notika 1990.gada 7.janvārī Mičevu ģimenē, Bulgārijas pilsētā Plovdivā. Sākumā notikumi Mičevu dzīvoklī risinājās pēc poltergeistiem raksturīgām shēmas. Par poltergeista izredzēto kļuva viņu vienpadsmit gadus vecā meita Daniela, kas arī to nosauca par Kikī – savas mīļākās lelles vārdā.

Poltergeists slēpa vai izmētāja Danielas un pārējo ģimenes locekļu drēbes, vandījās pa skapjiem un izgāza to saturu uz grīdas, aculiecinieku klātbūtnē vilka meitenei nost zeķes vai zeķbikses (tā bija viņa mīļākā nodarbošanās, kas kļuva par viņa „vizītkarti”). Turklāt katru vakaru rosīgais „ģimenes draugs” nenormāli dauzīja Danielas gultu, galdu un skapi, neļaudams meitenei gulēt līdz pulksten četriem no rīta.

Parasti Kikī vienmēr un visur bija kopā ar Danielu, tāpēc tikšanās ar viņu allaž notika meitenes klātbūtnē. Tikai ekstrasensiem izdevās „sarunāties” ar poltergeistu bez Danielas starpniecības. Uz visiem jautājumiem Kikī atbildēja ar klaudzieniem. Viens klaudziens nozīmēja „jā”, divi – „nē”, trīs – „ne jā, ne nē”. Viņš spēja arī kontaktēties ar telepātijas palīdzību (galvenokārt ar ekstrasensiem). Neraugoties uz to, ka Kikī nekad nerunā (tāds esot noteikums eksperimentam, ko viņš veic uz Zemes), Danielas māte un citi bulgāru pētnieki, kas pēta šo parādību, ir saņēmuši no viņa bagātību informāciju.

Noskaidrojās, ka Kikī nav gars, bet gan materiāla bioloģiska būtne, kuras izcelšanās vieta nav Zeme. Tās augums ir apmēram divi metri, svars apmēram 100 kilogramu. Kikī noliedz, ka ir ieradies uz Zemes kosmosa kuģī, bet uzskata, ka ticis teleportēts uz Zemi tieši no dzimtās planētas piecu minūšu laikā. Kikī uzturējās Mičevu ģimenē divus gadus, taču neviens viņu tā arī neredzēja. Viņš labi pazina katru ģimenes locekli, atcerējās viņu dzimšanas dienu datumus, mājas un darba telefonu numurus, zināja Bulgārijas vēsturi un ģeogrāfiju. Kikī apgalvoja, ka cilvēce esot citplanētiešu eksperiments, turklāt ne visai veiksmīgi izdevies. Viņam neeksistē valodu barjera, jo viņš protot visas valodas. Kikī atzina, ka kategoriski nelieto alkoholu un necieš cigarešu dūmus.

Reiz, kad žurnālists Rūmens Ivailovs patieca, ka netic nekādam Kikī, poltergeists apvainojās un vairs neatbildēja ne uz vienu jautājumu. Lai saruna varētu turpināties, Rūmenam bija jāiziet no istabas. Viņš sēdēja virtuvē, kad caur tās logu, nesaplēšot stiklu, telpā ielidoja kaut kāda atslēga ar breloku un iesita žurnālistam pa galvu.

Kikī vairākkārt tika pārvietojis priekšmetus, brīvi šķērsojis dažādus materiālus šķēršļus. Piemēram, aculiecinieki redzēja, kā viņš priekštelpā paņēma smago veļas mazgājamo mašīnu un caur aizvērtām durvīm aiznesa to uz bērnistabu.

1990.gada augustā Daniela kopā ar Kikī apmeklēja slaveno gaišreģi Vangu, kura apstiprināja, ka Kikī ir materiāla būtne no citurienes. Tai esot divas kājas un divas rokas, taču locekļiem esot tikai četri pirksti un starp tiem – plēve. Galva atgādinot putna galvu (tātad, tas nav humanoīds). Šādas būtnes jau sen apmeklējot Zemi (tieši tāpēc tik daudz seno kultūru ir dievi ar zvēru galvām?).

Gaišreģe pateica arī to, ka šo būtņu interese par Zemi, laika gaitā kļūšot arvien lielāka.

Kikī apgalvoja, ka viņš ir visvecākās Kosmosa civilizācijas pārstāvis. Tā pastāvot jau 43 miljardus gadu. Mēs neredzam Kikī tāpēc, ka viņš atrodas citā Visuma dimensijā. Viņš apstiprināja arī Vangas apgalvojumu, ka Gagarins esot dzīvs un tagad it kā mitinoties uz savas dzimtās planētas. Cita Kikī līdzīga būtne reiz paziņoja, ka mūsu galaktikā viņiem esot zināmas piecas augsti attīstītas civilizācijas, no kurās divas ir humanoīdas un trīs nehumanoīdas. Viena no nehumanoīdajām civilizācijām ir sasniegusi tādu attīstības līmeni, ka var pārvietoties Kosmosā bez kuģiem, jo viņi ir apguvuši teleportācijas principu. Acīmredzot kāda no šīm civilizācijām ir atsūtījusi Kikī. Ja šī civilizācija eksistē jau 43 miljardus gadu, tad mūsu Visums ir vismaz 50 miljardus vai vairāk, vecs.

Kikī pastāstīja, ka uz viņu planētas gadā ir piecpadsmit mēneši un katrā mēnesī – četrdesmit dienas.

Kikī ir veidots no „bioloģiska materiāla”, taču viņš nekad neguļ un eksistē mūžīgi, pareizāk sakot, ļoti ilgi salīdzinājumā ar mūsu dzīves ilgumu. Viņam ir trīs acis, viena no tām atrodas uz krūtīm, bet nav zobu. Kikī ir bezdzimuma būtne. Informāciju viņš saņem zibenīgi ar kaut kādu īpašu, mums pagaidām nezināmu signālu starpniecību. Šis poltergeists var mainīt gan savu formu, gan apjomu. Kāda ekstrasense ir redzējusi Kikī kā cilindru vai milzīgu balonu, bet pēc tam kā trīs mazākus balonus. Kikī prot peldēt, taču dzīvot ūdeī nevar. Prot spēlēt kārtis un citas spēles. Viņam ir neierobežota atmiņa.

Kikī var teleportēt no savas planētas un atpakaļ jebkuras lietas, taču viņam nav atļauts tās dāvināt cilvēkiem. Pēc Kikī ziņām, Zemi apemklē vairāk nekā 50 civilizāciju pārstāvji. Starp tiem ir gan labi, gan ļauni. Senās būves Anglijā (stounhedža) un Maltā, statujas Lieldienu salās, zīmējumus Naskas tuksnesī un citur – to visu ir atstājuši dažādi citplanētu pārstāvji.

Uz Zmes jau ir bijusi attīstīta civilizācija – Atlandīta, taču tā gājusi bojā pirms apmēram 12 tūkstoīem gadu (bojāejas cēloni Kikī atteicās izpaust). Uz Marsa ir sfinksa ar cilvēka seju, ir arī piramīdas. Tas viss liecina, ka uz Marsa ir bijusi civilizācija, kas pirms piecsimt tūkstošiem gadu gājusi bojā. Mūsu Visumam ir sākums un gals, tas nav stacionārs.

Saules sistēmā ir pieci dzīvības veidi, taču ne visi no tiem ir apveltīti ar saprātu. Kikī paziņoja, ka uz Mēness ir aizas un tajās dzīvo „zaļie cilvēciņi” – apmēram metru garas būtnes. Pēc Kikī domām, Bībele bieži saka taisnību, bet reizēm arī ne. Jēzus Kristus esot vēsturiska personība. Kikī apstiprināja versiju, ka sniega cilvēks nav Zemes būtne. Tunguskas meteorīts patiesībā esot bijis kosmosa kuģis. Reiz atklājās, ka Kikī draugs, kas arī dzīvo pie Mičeviem, taču nekādi sevi neizrāda, tikai reizēm rada skaņas, kas atgādina skrāpēšanos. Bet kādu dienu Mičevi dzirdēja klaudzienus, kas vienlaikus atskanēja vairākās dzīvokļa vietās. Kikī pastāstīja, ka šajā dienā pie viņa ciemojušies piecdesmit draugu. Vanga pareģoja, ka reiz pienāks diena, kad visi cilvēki spēs ieraudzīt šīs būtnes.

Ziņas, ko cilvēkiem ir izdevies saņemt no Kkī, daudzviet sakrīt ar datiem, kas ir gūti no citiem poltergeistiem, lai gan Kikī atšķiras no viņiem pēc uzbūves un acīmredzot, ir citas, daudz senākas, un nehumanoīdas civilizācijas pārstāvis.
Neraugoties uz savu seno izcelšanos, citplanētieši, kas ir atsūtījuši uz Zemi savu sūtni Kikī un kas pilnīgi ir apguvuši teleportācijas mākslu, diemžēl nav iemācījušies pienācīgi uzvesties cilvēku sabiedrībā.

Vai Kikī dotās atbildes kļūst apšaubāmas? Vai tas vispār var atbilst patiesībai?

Vai uz Marsa dzīvojusī civilizācija eksistēja patiesībā, un vai viņi savulaik apmeklējot Zemi (kā apgalvoja Kikī), ēģiptiešiem un atlantiem iemācīja celt piramīdas un izgatavot mūmijas?

Pēc zināma laika Mičevus sāka apmeklēt daudz ziņkārīgo un slimu cilvēku pūļi, jo atklājās, ka Kikī spēj pareģot nākotni un sniegt padomus, kā izdziedināmas dažādas kaites. Kā notikumi attīstījās tālāk un ar ko tas viss beidzās – mums nav zināms.

Nav komentāru: