>.

pirmdiena, 2013. gada 29. jūlijs

Kāzu mielasts McDonaldā!

Foto: SWNS
Bristole, Anglija.

Kāzas daudziem asociējas ar veselu ceremoniju un noteiktu šablonu, pēc kura, vismaz lielākā to daļa, tiek veidotas. Tomēr, daudzi izvēlas šo dienu padarīt par īpašu, nu tā, lai atcerētos ilgi. Viss atkarīgs no pašiem galvenajiem šajās kāzās - līgavas un līgavaiņa.

Stīvs un Emilija Ašeri izvēlējās pēclaulību (reģistrēšanās) mielastu ieturēt vietējā McDonalds restorānā. Paši jaunlaulātie un vēl 33 viesi ieturēja maltīti un pat atkorķēja pudeli šampanieša. Šampanieti gan nodrošināja ēstuves vadība, jo citkārt ir aizliegts lietot alkoholiskos dzērienus tā teritorijā (lieki teikt, to var darīt tikai izejot laukā). Personāls arī bija tik laipns, lai rezervētu īpašu vietu viņiem un vēl visiem viesiem.

Jautāti par vietas izvēli jaunlaulātie nespēpj neko. Līgavainis pat izteicās, ka visi, uzzinot par viņu izvēli, bijuši par... ieintriģēti. Līgava savukārt uzsvēra, ka visiem patīkot šādās vietās ēst, tad kāpēc to nedarīt arī šadā dienā?

Satraukums bijis liels, kā jau visiem šādos mirkļos, kas arī atstāja iespaidu uz maltīti. Visi 35 cilvēki (33 viesi un 2 laulātie) kopā iztērējuši aptuveni 150 mārciņu. Līgavainis mielojies ar Chicken Legendm, bet sieva - Chicken McNuggets.

Nu... hip hip urrā! Cerams, McDonalda ātruma politika neatstās iespaidu uz kopdzīves ilgumu!

Nav komentāru: