>.

otrdiena, 2013. gada 4. jūnijs

Kaķis noziedznieks

Foto: AP (associated press)
Par cietumniekiem ir daudz anekdošu un daudz nostāstu, daži no kuriem ir arī patiesi. Viņu iztēle un spēja īstenot liekas, citkārt, neiespējamas lietas, tik tiešām pārsteidz ik reizi kad par to kaut kas tiek lasīts!

Šoreiz par to, kā cietumniekiem piegādā telefonus un lādētājus. Cik nu dzirdēts, cietumā telefons esot vairāk vērts nekā zelta stienis, bet iedabūt tos iekšā ir ļoooti grūti. Tad nu lai nebūtu telefoni jāienes cilvēkiem, riskējot ar savu brīvību, to uzticēja... kaķim. Zināms, ka tie viegli spēj kāpelēt augšup, lejup, lēkāt un ir gana izveicīgi, piedevām arī - samērā neuzkrītoši!

Kaķi noķēra, jo tā pārvietošanos ar īpašo kravu pamanīja cietuma apsargi kad tas mēģināja tikt paŗi sētas posmam. Pie tā vēdera un muguras ar līmlentu bija piestiprināti vairāki mobilie telefoni un arī lādetāji. Viss šis pasāciens noticis piektdien, cietumā, kas atrodas pie Siktivaras pilsētas, Komi provincē, apmēram 900 kilometrus uz ziemeļaustrumiem no Maskavas.

Cietuma oficiālās personas ir pārsteigtas par šo gadījumu. Tie norāda, ka iepriekš jau daudzreiz ir nācies aizturēt cilvēkus, kas centušies dažādos veidos ienest cietumā, kas tiek uzskatīts par bargāko reģionā, dažādus priekšmetus, taču ar kaķi - tas esot kas nepieredzēts; nekas tāds neesot nekur dzirdēts!

Viens ir skaidrs - kaķi apsūdzēt nelikumīgu preču, aizliegtu preču ienešanā nevar, kas nozīmē, ka labā ziņa ir - tam nebūs jāpavada kāds laiks ieslodzījumā! Grūti teikt, vai tiks ierosināta izmeklēšana un tiks meklēts kaķa apmācītājs, līmlentas līmētājs ap to (un telefonu). Tomēr, fakts par izdomu pārsteidz!


Nav komentāru: