>.

pirmdiena, 2013. gada 3. jūnijs

Cūkgaļas ribiņu zaglis dodas uz 50 gadiem cietumā!

Foto: glabejzvans.lv

Amerika, Teksasas štats, Vako pilsēta.

Tur kāds izsalcis vietējais iedzīvotājs nu stājies likuma priekšā un saņēmis bargu sodu par cūkgaļas ribiņu zādzību. Tiesa piesprieda viņam 50 gadus cietumā, norādot, ka uz pirmstermiņa atbrīvošanu viņš varēs pieteikties tikai pavadot aiz restēm vismaz ceturto daļu termiņa.

Iemesls tik gargam sodam ir tas, ka pārdevējam viņš draudējis ar nazi, lai iegūtu sev (pēc paša vārdiem, viņš bija ļoti izsalcis) 35 dolārus vērtu gaļas gabalu.

Villijs Smits (Willie Smith) jau iepriekš nonācis tiesībsargājošo iestāžu redzeslokā, un ticis sodīts par dažādiem pārkāpumiem - ielauzšanos, laupīšanas mēģinājumu, uzbrukumu dusmu lēkmes (eiforijas) laikā. Tas viss lika tiesai viņam piespriest tik bargu sodu, norādot, ka neviens nedrīkst apdraudēt citus līdzcilvēkus savu vajadzību apmierināšani!

Viņu uzskata par parastu ieslodzīto, neskatoties uz vēsturi, bet pateicoties vēsturei tik bargs sods arī piespriests, jo vairāk vai mazāk, visi iepriekšējie nodarījumi saistīti ar publisko drošību, līdzcilvēku drošību!

Nav komentāru: