>.

ceturtdiena, 2013. gada 9. maijs

Vīra atriebība

Foto: CEN

Centrālā Polija, Lodzas ciems. Vīrietis uzspridzina savu māju pēc tam, kad atklāja, ka sieva un bērni devušies piknikā bez viņa! Izrādās, sieva aizbraukusi kaut kur, uz visu dienu, un izrādās, nepateikusi vīram, kad devusies piknikā ar bērniem. Uzspridzinot māju vīrietis centies mazināt savas dusmas un reizē arī sodīt sievu!

Česlavs Kaminskis (Czeslaw Kaminski) neaizdomājās, kādas sekas tam visam var būt. Ēkā viņš, efektam, ielika vēl divus saspiestas gāzes balonus, bet aizdedzināt māju devās uz pagrabu. Uguns izplatījās pārāk ātri un vīrietis nepaspēja pats izkļūt no mājas pirms sprādziena.

69 gadus vecais vīrietis vēlāk tika nogādāts slimnīcā, kur viņa stāvoklis tika aprakstīts kā kritisks. Slimnīcas preses dienesta pārstāve Bozena Kozanecka minēja, ka viņš ir intensīvās aprūpes nodaļā, komā.

Maminska kundze (sieva) par notikušo izteicās sekojoši: "Viņš piezvanīja man uz mobilo, pieprasot lai es atgriežos mājās, bet kad es atteicos, viņš gribēja atriebties. Es neuztvēru viņa atriebības izteikumus nopietni, bet atgriežoties mājās, sapratu, ka tie bija nopietni."

Kaimiņi par pāri izsakās kā par diezgan nesaticīgu - to starpā bieži notiek strīdi un lamāšanās.

Nav komentāru: