>.

piektdiena, 2013. gada 10. maijs

Veiksminieks kucēns

Foto: Kansas Pet Project
Kanzassitija, ASV.
Noticis pārsteidzošs gadījums - 12 nedēļas vecs kucēns, kam dots vārds Kia, pavadījis pamesta auto bagāžniekā gandrīz mēnesi. Piedevām, izdzīvojis ēdot to, kas palicis pāri McDonalds pakās (kuras pircis auto īpašnieks) un cigaretes.

Veterinārs Billijs Deams šo gadījumu atzīst par brīnumu, jo "izdzīvot bez ūdens vairāk kā trīs nedēļas - tas tiešām ir brīnums."

Viss aizsākās 8. aprīlī, kad pamesto auto evakuēja varas iestādes. Tas bija stāvējis pietiekami ilgu laiku, un to nācās piespiedu kārtā aizvākt no tā esošās atrašanās vietas. Tomēr kucēns tika atrasts tikai šonedēļ. Viņu atrada kāds konfiscēto auto plača darbinieks.

Torija Fugate no Kanzassitijas dzīvnieku adoptācijas centra: "Tas reizē ir šausmīgi un iedzvesmojoši reizē uzzināt ko tādu. Uzzinot, kādos apstākļos kucēns pavadījis pēdējo laiku un izdzīvojis - pārsteidzoši. Viņa ir nobijusies, ļoti nobijusies. Tāda viņa ir visu laiku kopš nonāca pie mums."

Traumētā sunīte Kia, kura arvien atrodas šoka stāvoklī, trīc, netiks nodota adoptēšanai tik drīz. Vispirms viņai vajadzēs atlabt, un tad tiks lemts, vai viņu atdot adoptēšanai vai nē!

Nav komentāru: