>.

pirmdiena, 2013. gada 6. maijs

Skolā brīvdiena... jo ārā ir silts!

Foto vietne

Vašingtonas štatā (ASV) esošā privātskola - Bellinghamas Kristiana skola, piektdien atcēla paredzētās māčibu stundas, lai ļautu skolēniem atpūsties un izbaudīt jauko laiku.

Skolas direktors Bobs Sampsons (Bob Sampson) izteicās, ka viņš velējies skolēniem dot iespēju atpūsties, izbaudot patīkamo laiku, tādejādi cerot, ka skolēniem tiks dots jauns enerģijas lādiņš turpmākajām mācībām.

"Pasaulē, kur notiek daudz šausmīgas lietas, ir patīkami radīt kādu mirkli prieka," viņš izteicās.

Skolēniem patīk novērot to, kā mācības tiek atceltas sniega dēļ, tad kāpēc neatcelt tās, vienreiz, tāpēc, ka ārā ir patīkams laiks?

"Šogad mums nebija daudz sniega, tāpēc nolēmām, ka būs interesanti izdarīt kaut ko jauku skolēniem, kad ārā ir arī patīkams laiks."

Pirms ideju īstenot dzīvē, direktors konsultējies ar skolēnu vecākiem, vai tie atbalsta šādu ideju. Tikai pēc piekrišanas (vairuma) saņemšanas, viņš šo jautājumu virzījis skolas padomēs sēdē.

Sakarā ar brīvdienu, skolēniem tika lūgts nofotografēt šo dienu, parādot, kā viņi izbaudīja negaidīto brīvdienu tik patīkamā laikā. Bilžu apskate paredzēta uz pirmdienu (šodienu, 06. maiju).

Nav komentāru: