>.

pirmdiena, 2013. gada 6. maijs

Kukaiņi kā našķis!?


Foto: YouTube/TLC

Deividam Greceram ir īpaša atkarība - viņš našķējas ar kukaiņiem, piedevām, dažādiem un visnotaļ škebinošiem daudziem no mums. Viņa iemīļotākais ēdiens no kukaiņu vidus - skorpioni un tarakāni.

Pēdējo 11 gadu laikā ģimenes tēvs esot panašķējies ar 5 000 dažādiem kukaiņu veidiem un noēdis aptuveni 12 000 kukaiņu. Izsalkums tik tiešām ir liela lieta, bet lai to remdētu ar ko tik eksotisku.....

Ikdienas dzīvē viņš Rodas salā, Providencē (ASV) ir angļu valodas pasniedzējs. Viņš tika ievērots ASV kompānijas TLC šovā "Mana trakā apsēstība" (My Crazy Obsessions). Šovā viņš arī padalījās ar iespaidiem, kādi cilvēkiem rodas, uzzinot par viņa savdabīgo atkarību. Tā esot dažāda, vairāk gan noliedzoša, tomēr, kritizēt spējot un to arī darot praktiski jebkurš. Sapratnes esot minimāli.

"Kukaiņi, ja vien tie mīt okeānā - krabji, garneles un lobsteri - visiem patīk. Kolīdz runa iet par sauszemes kukaiņiem - visi uzreiz saviebjas un saka EWWW!"

Par labu savai atkarībai un dīvainajai gardēža dzīvei viņš saka, ka tajā esot arī kas pozitīvs, proti - pusei no pasaulē mītošajām radībām kukaiņu ēšana esot normāla, piedevām, sienāžu sastāvā esot daudz vairāk vitamīnu un mazāk tauku nekā, piemēram, lielopa gaļā!

Nav komentāru: