>.

trešdiena, 2013. gada 1. maijs

Aligātors uzdzīvo stāvvietā!

Foto vietne
ASV, Florida.
Kā ik dienu, Floridas biznesa centra darbinieki ieradās darbā. Šoreiz stāvvietā viņus gaidīja kāds pārsteigums - aligātors, kas uzdzīvoja, bojājot stāvvietā esošās automašīnas.

Darbinieki pazvanīja vietējām varas iestādēm, lai tās palīdzētu tikt galā (aizvākt) reptili, kas savos izmēros bija pietiekami ražens - aptuveni divus ar pus metrus garš (8 pēdas).

Šefira palīgs Džefs Krandels (Jeff Krandell) pirmais ieradās notikuma vietā. Tā vietā, lai gaidīju reptiļu ķērāju, viņš vienkārši paņēma virvi no bagažnieka un devās sagūstīt kaitnieku. Viņš tā rīkojies tikai viena iemesla pēc- aligātors sācis doties uz lielceļa pusi. Lai izvairītos no iespējamām negatīvām sekām, viņš veiksmīgi sasēja reptili, kurš izrādījās nedaudz lielāks, nekā sākotnēji ziņoja darbinieki - 3 metrus garš (pieminēto divarpus vietā; 10 pēdas).

Jāsaka, ka šis nebija pirmais gadījums, kad Džefs ir saskāries ar aligatora sagūstīšanu. Viņš sagūstījis un cīnījies ar aligatoru jau arī pirms 15 gadiem. Jau arī toreiz viņš bija varas iestāžu darbinieks.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Sveiki,tiesam loti velos pardod savu nieri ir 1 pozitiva mans numurins+37126729745 Dainis