>.

svētdiena, 2013. gada 28. aprīlis

Vislabāk ir Windows uz Mac`a

Ārējie lasāmresursi: links

"Soluto" studija, kas nodarbojas ar statistiku un attālinātiem pētījumiem, savākusi datus par 224 144 "uzkāršanās" un "zilo ekrānu" gadījumiem. Visi šie dati vēlāk izmantoti, lai iegūtu diezgan interesantu statistiku un noteiktu, kura no operētājsistēmām ir visdrošākā un vismazāk problemātiskā.

MacBook Pro 13 pārspēj faktiski visus līdzvērtīgus sāncenšus no Acer, Dell un Lenovo rindām. Apple lielākais brālis MacBook Pro 15 arī nebūt neparāda sliktus rezultātus - tas ierindots sestajā vietā šajā pašā topā. Tomēr, šeit arī ir cita statistika (vai patiesība?) - Apple produkti ir vieni no dārgākajiem tirgū!

"MacBook Pro ir pats dārgākais PC no pirmā trijnieka, bet ja mums vajadzīga stabilitāte - šaubu nav. Pašlaik MacBook Pro ir labākais uz kā darbināt Windows sistēmu," norāda kompānija.

Lai nu kā, pašlaik vēl nav iespējams iegādāties MacBook Pro ar Windows sistēmu uz tā. Testi tika veikti, pašrocīgi uzstādot to un regulējot. Soluto arī norāda, ka šādā veidā patiesībā Windows sistēma strādā daudz labāk, nekā kad ražotājs datorā jau uzstāda sistēmu, daudzkārt to "apkarinot" ar visādām programmām, papildus, kas tikai palēnina datora veikstpēju un stabilitāti kopumā.

Nav komentāru: