>.

svētdiena, 2011. gada 22. maijs

Doktors Nāve slimnīcā


Bijušais ārsts Džeks Kevorkians (doktors Nāve) nokļuvis slimnīcā ar pneimoniju un nieru slimību, ziņo Agence France-Presse.
Pirms pāris nedēļām 82 gadus vecais ex-ārsts jau tika hospitalizēts. Viņa pārstāvji ziņo par to, ka cienījamā gadugājuma onkulis izjūt lielu nogurumu, viņš faktiski ir sevi, tā sakot, izpumpējis. Tomēr, pārstāvji norāda, ka par smagu viņa stāvokli nevar uzskatīt. Pašlaik viņš atrodas William Beaumont slimnīcā Detroitas pilsētās, Mičiganas štatā, ASV.
Vietā būtu jautājums, no kurienes viņam tāda iesauka? Nu re, viņš astoņus gadus pavadīja cietumā par noziedzīgiem nodarījumiem pret... 130 pacientiem. Viņš tiem palīdzēja šķirties no dzīves, izmantojot letālas injekcijas un indīgas gāzes. Pacienti to gan esot vēlējušies, tāpēc arī tik mazs soda mērs.
Viņu arestēja uz aizdomu pamata par kāda sava pacienta slepkavību. Tas viss – pēc tam, kad viņš mīļu prātu uz televīziju nosūtīja videokaseti, kur tas viss redzams, tā sakot, ierakstā.
Brīvībā viņš iznāca 2007. gadā. Nākamajā gadā viņš kandidēja Kongresa vēlēšanās kā neatkarīgs kandidāts. Tomēr, šeit viņam nepaveicās, jo viņš nesanāca pat 3% vēlētāju balsu. Kongresā netika līdz ar to. Bet nu, kurš gribētu tādu labdari/slepkavu Kongresā?

Nav komentāru: